Nieuwe website is online!

De nieuwe website van Oasistrails is online! Het heeft even geduurd, maar we zijn trots op het resultaat. De website moet niet alleen informatie bieden over het werk dat de stichting verzet, het moet ook de sfeer uitademen van onze locaties in Spanje en India. Door de kleurstelling, de visuele elementen en het gebruikte foto- en filmmateriaal is de website ook heel erg gericht op de beleving van de hedendaagse internetbezoekers. 

nieuws-websiteDe website is responsive en daarom op verschillende devices (apparaten) goed te bekijken. Of je nu op je laptop, desktop of mobiel zit te internetten. Je krijgt altijd een duidelijke weergave van de website te zien. De website is zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Ook de film waar afgelopen zomer voor gefilmd is, is terug te vinden op de website, evenals een kleine Jezus-mediatie-experience in beeld en geluid.

Daarnaast is alle noodzakelijke informatie van de oude website ook nog terug te vinden. De nieuw vormgegeven nieuwsbrief is digitaal terug te lezen. En periodiek zullen er korte filmfragmenten van vrijwilligers worden toegevoegd. Het is ook de bedoeling om de sociale media te gaan vullen met prachtige content die voorhanden is. Ben jij betrokken bij het werk van Stichting Oasis Trails en heb je affiniteit met het onderhouden van een website? Neem dan contact met ons op! We zijn nog hard op zoek naar een vrijwilliger die ons daarin wilt ondersteunen.

De website is gerealiseerd door Howcom | creative media.

Comments
admin